Vyvážená chuť mandlí a sladkého medu Osvěžte své chuťové pohárky s naší mandlovou medovinou, jemným tajemstvím, které spojuje bohatou sladkost medu s lahodným aroma mandlí. Tato harmonická kombinace vytváří nápoj, který pohladí vaše smysly a zanechá na jazyku stopu delikátní chuti..  Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu.... Celý popis

Koupit za 199 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vyvážená chuť mandlí a sladkého medu
Osvěžte své chuťové pohárky s naší mandlovou medovinou, jemným tajemstvím, které spojuje bohatou sladkost medu s lahodným aroma mandlí. Tato harmonická kombinace vytváří nápoj, který pohladí vaše smysly a zanechá na jazyku stopu delikátní chuti.. 

Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.

V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.

V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.

Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elisa
Příchuť ořechové - mandlové